Activiteiten en animaties

Of u nu met familie of vrienden bent, wij bieden u al het nodige comfort voor een ontspannen en verkwikkende vakantie. In het hart van de Verdon kunt u ook een streek ontdekken die bestaat uit duizend wonderen met unieke toeristische uitzichten.

Verwarmd zwembad en jacuzzi:

Voor uw zwempartijen kunt u genieten van ons verwarmd zwembad of ons kinderzwembad. Een belangrijk nieuwigheid in 2019: de jacuzzi! U kunt ook komen ontspannen in ons bubbelbad.

Tafeltennis:

Voor de sportieve geesten, kom en neem het op tegen elkaar rond onze pingpongtafels. Een geweldig moment van gezelligheid voor iedereen!

Kinderspeeltuin:

Het welzijn van uw kinderen is ook een prioriteit voor onze camping. Onze speeltuin stelt hen in staat om tijdens hun vakantie grote avontuurlijke momenten te beleven!

Evenementen in de Verdon en omgeving

Van 15 t.e.m.18 mei in Aups : geniet van de festiviteiten rond Saint-Pancrace met animatie voor heel het gezin in de stad.

De 6de juni in Aups : ontdek de wijngaarden van de regio ter gelegenheid van het vierde roséfestival

De 21ste juni in Aups en zijn omgeving :: een traditioneel en niet te missen muziekfestival

Vanaf 7 juli in aups : start van het avondmarkt seizoen

13 juli in Aups : Fakkeltocht gevolgd door vuurwerk en een groots bal.

14 juli in Aups :speciale festiviteiten in teken van de Franse nationale feestdag

Van 21 t.e.m. 24 augustus in Aups : groots patroonsfeest met jaarmarkt, dansfeesten, feestelijkheden en een typisch provenciaal gerecht waar iedereen mee van eet.