Velkommen til den 4-stjernede campingplads Le Paradis des Campeurs med direkte adgang til stranden

Nyt i 2020 :

  • 5 hytter 1 siovevaerekse (2 med skovudsigt)
  • 8 hytter 3 vaerelser krydser 40m² (5 med udsigt over skoven)
  • Standard mobilhomes havudsigt og panoramaudsigt er aircondition

Den 4-stjernede campingplads Le Paradis des Campeurs, et enestående og naturskønt sted inviterer dig til at tilbringe en smuk ferie ved Middelhavets kyst.

Med en beliggenhed midt på Côte d’Azur, befinder den sig kun 40 meter fra stranden la Gaillarde, midt i badebyen Les Issambres.

Hvad enten du er i en autocamper eller på campingpladsen, er alt samlet, så du kan få et bedre ophold. Le Paradis des campeurs er det ideelle sted at udforske Var-departementet. Den tilbyder dig en hurtig adgang til de vigtigste byer og landsbyer på Côte d’Azur for at finde de smukkeste steder i regionen, som Saint-Tropez, der kun ligger 25 km fra campingpladsen.

Placeringen af vores campingplads tilbyder dig ferie på et roligt sted med dobbelt direkte adgang til de skovklædte bakker og stranden. Tillad dig selv at vugge i søvn til lyden af havet og den fængslende duft af de parasolagtige pinjer på campingpladsen. Spring ud i de turkise bølger i de små bugter og tag på vandretur i grønne omgivelser: det er den ideelle destination at nyde livet sammen med familie og venner.

Vores løfte? At tage imod dig i en hjertelig og familievenlig ånd i idylliske rammer.

Le Paradis des Campeurs er en traditionel campingplads med en menneskelig størrelse og hvor vores gæsters komfort og velvære har prioritet for os. Vores personale på Le Paradis des Campeurs gør alt for at du skal få et unikt ophold.

Et unikt koncept: Vil vil skabe en campingplads med respekt for miljøet og i overensstemmelse med holdbar udvikling. Vi vil give vort klientel muligheden for at forbedre deres daglige forbrugsmønster med henblik på miljøet.

Campingpladsen er åben hele året rundt

 

Du kan kontakte os telefonisk hver dag fra 21 til 12 og fra 14 til 18 for yderligere information.

Det har: 175 pladser, inklusive 50 udlejningsboliger (17 Mobil home og 33 Lodge) fordelt på 7 ha.