De camping Le Paradis des Campeurs, 4 sterren, is gelegen in het hart van de Côte D’azur

We zijn open! Je bent welkom!

 

Wij nodigen u uit voor een vakantie op een unieke en natuurlijke plek!

We vragen om een gezondheidspasje bij aankomst. (Vaccin, PCR-test, antigeentest, zelftest)

 

In geval van beperking van uw regio of land of het sluiten van de grenzen waardoor uw verblijf niet mogelijk is, verbinden wij ons ertoe u volledig terug te betalen.
De camping ligt in het hart van de Côte d’Azur, met directe toegang tot een van de mooiste stranden van de Côte d’Azur (Plage de la Gaillarde) en het bos, een garantie voor comfort, schoonheid en frisheid.

 

Wij zijn gevestigd in Les Issambres, zeer dicht bij Sainte-Maxime en Saint-Tropez en bij de beroemdste dorpen van de Provence.

U kunt genieten van deze prachtige omgeving in volledige ontspanning en met verschillende sportieve activiteiten: elektrische mountainbike, peddel of kajak tochten.

 

Onze lodges en luxe lodges zijn enkele van de meest comfortabele en hoogwaardige accommodaties die u in onze regio zult vinden.

Wij bieden 50 lodges en stacaravans en 150 standplaatsen verspreid over 7 hectare beboste heuvels.

Onze belofte: u te verwelkomen in een warme en familiale sfeer op een uitzonderlijke plaats!

 

Le Paradis des campeur is een traditionele camping  waarbij het comfort en welzijn van onze klanten onze prioriteiten zijn.

Ons team doet er alles aan om u een uniek moment te bezorgen.

Een uniek concept: creëer een milieuvriendelijke camping in lijn met duurzame ontwikkeling. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om hun dagelijkse consumptiegewoonten met betrekking tot het milieu te verbeteren.

De camping is het hele jaar geopend !

U kunt ons elke dag telefonisch bereiken van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 18.00 uur voor alle informatie.

Het heeft: 175 plaatsen, waaronder 50 huuraccommodaties (17 Mobil home en 33 Lodge), verspreid over 7 hectare.