De camping Le Paradis des Campeurs, 4 sterren, is gelegen in het hart van de Côte D’azur

Nieuw in 2020:

  • 5 nieuwe lodges 1 kamer (2 met boszicht)
  • 8 lodges 3 luxe kamers 40m² (5 met boszicht)
  • de stacaravans standard met zeezicht en panoramisch zicht hebben airconditioning

De 4-sterren camping Le Paradis des Campeurs, een unieke en natuurlijke plek, nodigt u uit voor een heerlijke vakantie aan de Middellandse Zee.

Gelegen in het hart van de Côte d’Azur, op slechts 40 meter van het strand van Gaillarde, in het centrum van de badplaats Les Issambres.

Of u nu in een stacaravan of op een camping bent, alles is bij elkaar voor een heerlijk verblijf. The Campers ‘Paradise is de ideale plek om het departement Var te verkennen. Het geeft u snel toegang tot de belangrijkste steden en dorpen van de Côte d’Azur om de mooiste plekken in de regio te ontdekken, zoals Saint-Tropez, op slechts 25 km van de camping.

De ligging van onze camping biedt u een vakantie op een ontspannende plek met een dubbele directe toegang tot de beboste heuvels en het strand. Laat u wiegen door het geluid van de zee en de betoverende geur van parasoldennen op de camping. Dompel jezelf onder in het turquoise water van de kreken en wandel in een groene omgeving: het is de ideale vakantiebestemming om te ontspannen met familie of vrienden.

Onze belofte : u te ontvangen  in een warme en familiale sfeer in een idyllische omgeving.

 

Le Paradis des campeur is een traditionele camping  waarbij het comfort en welzijn van onze klanten onze prioriteiten zijn.

Ons team doet er alles aan om u een uniek moment te bezorgen.

Een uniek concept: creëer een milieuvriendelijke camping in lijn met duurzame ontwikkeling. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om hun dagelijkse consumptiegewoonten met betrekking tot het milieu te verbeteren.

De camping is geopend van 13 februari 2020 tot 7 januari 2021.

U kunt ons elke dag telefonisch bereiken van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 18.00 uur voor alle informatie.

Het heeft: 175 plaatsen, waaronder 50 huuraccommodaties (17 oude en 33 nieuwe), verspreid over 7 hectare.