Welkom bij de 4-sterren camping Parc Mogador in Sanary-sur-Mer en dichtbij Bandol

Onze 4-sterren camping is ideaal gelegen, vlakbij het centrum van Sanary-sur-Mer (1km) en Bandol (2km). De kust (900m) biedt u de rust die u wenst voor een ontspannen familievakantie in de Var.

Ter plaatse vindt u alles voor een geslaagde vakantie: verwarmd zwembad, jacuzzi, Zen-ruimte, spellen voor de kinderen, jeu de boules baan, bar/restaurant, serviceplaats voor campers

De omgeving is geschikt voor diverse wateractiviteiten maar ook om te wandelen en karakteristieke plaatsen te ontdekken.

In de zomer kunt u een wandeling maken op de avondmarkten van Sanary-sur-Mer en Bandol om de plaatselijke gastronomie en lokale bijzonderheden te ontdekken. Om er zeker van te zijn dat u geen van de evenementen gedurende het jaar mist, aarzel dan niet om onze pagina over de omgeving te raadplegen. Gedurende het jaar zijn er vele verrassingen te ontdekken!

Staanplaatsen en accommodaties voor mooie vakanties in de Provence Alpes Côtes d’Azur

De camping beschikt over 162 staanplaatsen op een terrein van 2 hectare. Parc Mogador is gelegen op slechts 2 minuten van Sanary sur Mer en 3 minuten van Bandol. Er is een gevarieerde keuze die u wordt aangeboden om een leuke vakantie te beleven. De sanitaire ruimte is uitgerust met zelfreinigende toiletten wat zorgt voor meer comfort en hygiëne.
Sinds 2018 heeft iedere plaats de beschikking over een gratis internetverbinding.
Voor uw comfort zijn honden van categorie 1 en 2 verboden.

Waterpark met verwarmd zwembad

Qua activiteiten heeft u de keuze tussen het verwarmde zwembad en het peuterbad met glijbaan en waterspelen voor de kinderen. Om te ontspannen, bieden wij u onze jacuzzi aan.

Ontspanning voor de hele familie

Onze faciliteiten staan tot uw beschikking voor ontspannende momenten met familie of vrienden: een bowling in de open lucht, jeu de boules baan en tafeltennis tafels. U kunt ook uitrusten op de ligstoelen van onze Zen-ruimte.
De jongste kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, onder toezicht van hun ouders.
Tijdens de maanden juli en augustus kunt u profiteren van de extra activiteiten die georganiseerd worden door ons animatieteam.

Uw camping is bijna het gehele jaar geopend

Wanneer veel ondernemingen hun deuren sluiten na het zomerseizoen, verwelkomt de 4-sterren camping Parc Mogador u bijna het gehele jaar.. Als u van plan bent uw kerstvakantie en/of oud op nieuw in de Var te vieren, dan zult u onder de indruk zijn van ons grote aanbod van mobil-homes en staanplaatsen.