Velkommen til 4-stjerners campingen Le Paradis des Campeurs med direkte tilgang til stranden

Vi ber om helsepass ved ankomst. (Vaksine, PCR-test, antigen, selvtest)

 

Nytt i 2020 :

  • 5 hytter 1 soverom (1 med skogutsikt)
  • 8 hytter 3 rom som krysser 40m² (5 med skogutsikt)
  • Den vnalige mobilhomes havutsikt og panoramautsikt er aircondition

4-stjerners campingen Le Paradis des Campeurs («Campingturistenes paradis»), et unikt sted i naturlige omgivelser, innbyr til en storartet ferie ved Middelhavet.

Campingplassen ligger midt i hjertet av Rivieraen, bare 40 meter fra Gaillarde-stranden, i sentrum av badestedet Les Issambres.

Enten du bor i en mobilhytte eller har leid en oppstillingsplass, har vi alt som skal til for å gi deg en fantastisk ferie. Le Paradis des campeurs er det ideelle utgangspunktet for å utforske det franske «fylket» Var. Herfra kan du ta deg raskt til de mest kjente byene og landsbyene langs Rivieraen og oppdage de vakreste stedene i området, som for eksempel Saint-Tropez som befinner seg bare 25 km fra campingplassen.

Campingplassens beliggenhet tilbyr deg en ferie i avslappende omgivelser med direkte tilgang både til de skogkledde åsene og til stranden. La deg lulle av lyden fra havet og den fengslende duften fra campingplassens pinjetrær. Stup ut i det turkisblå vannet mellom Middelhavets klipper, eller gå deg en tur i de frodige omgivelsene: Dette er det ideelle feriestedet for å lade opp batteriene, enten det er med familien eller med venner.

Vårt løfte? Ta godt imot dere i en varm og familiær atmosfære i idylliske omgivelser.

Le Paradis des Campeurs er en tradisjonell campingplass i en menneskelig skala, hvor gjestenes komfort og velvære er vår prioritet. Teamet vårt ved Le Paradis des Campeurs vil gjøre sitt ytterste for å gi deg et uforglemmelig opphold.

Vårt unike konsept: Skape en campingplass som tar vare på miljøet i pakt med en bærekraftig utvikling. Vi ønsker å gi våre gjester muligheten til å forbedre sitt daglige forbruksmønster med hensyn til miljøet.

Campingplassen er åpen hele året !

Du kan kontakte oss på telefon hver dag fra 21 til 12 og fra 14 til 18 for informasjon.

Den har: 175 plasser, inkludert 50 utleieboliger (17 Mobil home og 33 Lodges) fordelt på 7 hektar.