Velkommen til 4-stjerners campingen Le Paradis des Campeurs med direkte tilgang til stranden

NYHET I 2019: 20 HØYKOMFORTS MOBILHYTTER

4-stjerners campingen Le Paradis des Campeurs («Campingturistenes paradis»), et unikt sted i naturlige omgivelser, innbyr til en storartet ferie ved Middelhavet.

Campingplassen ligger midt i hjertet av Rivieraen, bare 40 meter fra Gaillarde-stranden, i sentrum av badestedet Les Issambres.

Enten du bor i en mobilhytte eller har leid en oppstillingsplass, har vi alt som skal til for å gi deg en fantastisk ferie. Le Paradis des campeurs er det ideelle utgangspunktet for å utforske det franske «fylket» Var. Herfra kan du ta deg raskt til de mest kjente byene og landsbyene langs Rivieraen og oppdage de vakreste stedene i området, som for eksempel Saint-Tropez som befinner seg bare 25 km fra campingplassen.

Campingplassens beliggenhet tilbyr deg en ferie i avslappende omgivelser med direkte tilgang både til de skogkledde åsene og til stranden. La deg lulle av lyden fra havet og den fengslende duften fra campingplassens pinjetrær. Stup ut i det turkisblå vannet mellom Middelhavets klipper, eller gå deg en tur i de frodige omgivelsene: Dette er det ideelle feriestedet for å lade opp batteriene, enten det er med familien eller med venner.

Vårt løfte? Ta godt imot dere i en varm og familiær atmosfære i idylliske omgivelser.

Le Paradis des Campeurs er en tradisjonell campingplass i en menneskelig skala, hvor gjestenes komfort og velvære er vår prioritet. Teamet vårt ved Le Paradis des Campeurs vil gjøre sitt ytterste for å gi deg et uforglemmelig opphold.

Vårt unike konsept: Skape en campingplass som tar vare på miljøet i pakt med en bærekraftig utvikling. Vi ønsker å gi våre gjester muligheten til å forbedre sitt daglige forbruksmønster med hensyn til miljøet.

Campingplassen er åpen fra 17. mars til 15. november. Den har 175 oppstillingsplasser, hvorav 20 nye luksus mobilhytter, og strekker seg over 7 hektar.