Velkommen til 4-stjerners campingen Le Paradis des Campeurs med direkte tilgang til stranden

Nytt i 2020 :

  • 5 hytter 1 soverom (2 med skogutsikt)
  • 8 hytter 3 rom som krysser 40m² (5 med skogutsikt)
  • Den vnalige mobilhomes havutsikt og panoramautsikt er aircondition

4-stjerners campingen Le Paradis des Campeurs («Campingturistenes paradis»), et unikt sted i naturlige omgivelser, innbyr til en storartet ferie ved Middelhavet.

Campingplassen ligger midt i hjertet av Rivieraen, bare 40 meter fra Gaillarde-stranden, i sentrum av badestedet Les Issambres.

Enten du bor i en mobilhytte eller har leid en oppstillingsplass, har vi alt som skal til for å gi deg en fantastisk ferie. Le Paradis des campeurs er det ideelle utgangspunktet for å utforske det franske «fylket» Var. Herfra kan du ta deg raskt til de mest kjente byene og landsbyene langs Rivieraen og oppdage de vakreste stedene i området, som for eksempel Saint-Tropez som befinner seg bare 25 km fra campingplassen.

Campingplassens beliggenhet tilbyr deg en ferie i avslappende omgivelser med direkte tilgang både til de skogkledde åsene og til stranden. La deg lulle av lyden fra havet og den fengslende duften fra campingplassens pinjetrær. Stup ut i det turkisblå vannet mellom Middelhavets klipper, eller gå deg en tur i de frodige omgivelsene: Dette er det ideelle feriestedet for å lade opp batteriene, enten det er med familien eller med venner.

Vårt løfte? Ta godt imot dere i en varm og familiær atmosfære i idylliske omgivelser.

Le Paradis des Campeurs er en tradisjonell campingplass i en menneskelig skala, hvor gjestenes komfort og velvære er vår prioritet. Teamet vårt ved Le Paradis des Campeurs vil gjøre sitt ytterste for å gi deg et uforglemmelig opphold.

Vårt unike konsept: Skape en campingplass som tar vare på miljøet i pakt med en bærekraftig utvikling. Vi ønsker å gi våre gjester muligheten til å forbedre sitt daglige forbruksmønster med hensyn til miljøet.

Campingplassen er åpen fra 13. februar 2020 til 07 januar 2021

Du kan kontakte oss på telefon hver dag fra 21 til 12 og fra 14 til 18 for informasjon.

Den har: 175 plasser, inkludert 50 utleieboliger (17 gamle og 33 nye) fordelt på 7 hektar.