Welkom bij Campasun Mas de Pierredon in Sanary sur Mer en naast dichtbij Bandol

5-sterren camping dichtbij Bandol in de Var.

 

Nieuw 2021 : new reception

 

Onze 4-sterren camping in de buurt van Bandol, gelegen op 3 kilometer van de zee en het stadscentrum van Sanary-sur-Mer, is de ideale plek voor een gezins- en sportieve vakantie in de Var! In de buurt vindt u ook de badplaatsen Bandol, Cassis, het pittoreske dorp le Castellet, maar ook de metropool Toulon met een verbinding met Corsica.

Verhuur van mobil-homes in de buurt van Bandol

De camping bestaat uit 141 staanplaatsen (chalets, mobil-homes en staanplaatsen) verdeeld over een op een natuurlijk terrein van 5 hectare groot landschapspark dat typisch is voor de Côte d’Azur en het zuiden van Frankrijk.

Geniet ook van de animaties op de camping voor het hele gezin

Wat betreft de Qua activiteiten heeft u de keuze tussen uit het verwarmde waterpark, een partijtje tennis, een voetbal- of basketbalwedstrijd, een beachvolleybaltoernooi of een partijtje tafeltennis. De kleintjes kunnen zich vermaken op de kinderspeelplaats en op de mini-golfbaan onder toezicht van de ouders. Onze dierenvrienden zijn toegestaan. Honden van de categorieën 1 en 2 zijn echter verboden. Het gebruik van de infrastructuren faciliteiten van de camping is volledig gratis en van 6 juli tot 30 augustus kunt u genieten van de extra activiteiten die onze animator u aanbiedt. Onze teams staan tot uw beschikking om samen met u uw kampeervakantie op de camping in de buurt van Bandol in de Var te plannen verzorgen.