Welkom bij Campasun Mas de Pierredon in Sanary-sur-Mer en naast Bandol

4 sterren camping dichtbij Bandol in de Var.

 

Nieuw :

  • Accommodaties “Key West” met 2 slaapkamers, 2 badkamers, jacuzzi en uitzicht op zee
  • Nieuwe buslijnen die onze camping bedienen en u naar onze mooiste markt of naar onze stranden brengen !
  • Een jacuzzi om de diensten van ons waterpark compleet te maken

 

 

Onze 4-sterren camping in de buurt van Bandol, gelegen op 3 kilometer van de zee en het stadscentrum van Sanary-sur-Mer, is de ideale plek voor een gezins- en sportvakantie in de Var! In de buurt vindt u ook de badplaatsen Bandol, Cassis, le Castellet, maar ook de metropool Toulon met een verbinding met Corsica.

Verhuur van mobilhomes in de buurt van Bandol

De camping bestaat uit 141 staanplaatsen (chalets, mobilhomes en staanplaatsen) verdeeld over een 5 hectare groot landschapspark dat typisch is voor de Côte d’Azur en het zuiden van Frankrijk.

Geniet ook van de animaties op de camping voor het hele gezin

Wat betreft de activiteiten heeft u de keuze tussen het verwarmde waterpark van 27 april tot 29 september, een partijtje tennis, een voetbal- of basketbalwedstrijd, een beachvolleybaltoernooi of een partijtje tafeltennis. De kleintjes kunnen zich vermaken op de kinderspeelplaats en op de mini-golfbaan onder toezicht van de ouders. Onze dierenvrienden zijn toegestaan. Honden van de categorieën 1 en 2 zijn echter verboden. Het gebruik van de infrastructuren van de camping is volledig gratis en van 2 juli tot 30 augustus kunt u genieten van de extra activiteiten die onze animator u aanbiedt. Onze teams staan tot uw beschikking om samen met u uw kampeervakantie in de buurt van Bandol in de Var te plannen.