Welkom op de Camping Campasun l’International d’Aups

Nieuw in 2021 : Expansion of the aquatic area with a multi-track slide for the happiness of the whole family! (from July 1, 2021)

Welkom op de 4-sterren Camping Campasun l’International d’Aups in het Regionale Natuurpark van de Verdon.

Onze 4-sterren camping International d’Aups**** ligt op vijfhonderd meter van Aups, een klein pittoresk Provençaals dorpje. Het park is geopend van 1 april tot 29 september. De camping met een oppervlakte van 40 000 m², ligt langs de weg tussen Aups en Fox-Amphoux. In het hart van de Verdon kunt u de mooiste plekjes van Frankrijk bezoeken, zoals de waterval van Sillans, het meer van Sainte-Croix, de Gorges du Verdon, de molens van Régusse, de grotten van Villecroze en vele andere! Ter plaatse staat ons team voor u klaar, zij ontvangen en helpen u graag. In het hart van de Provence en het Natuurpark van Verdon en op 15 minuten van het meer van Sainte-Croix en de stranden van de Middellandse zee, vind u rust, natuur, ontspanning en comfort. U kunt ook gebruik maken van onze faciliteiten voor onvergetelijke momenten: verwarmd zwembad (from may), jacuzzi, tafeltennistafels, kinderspeelplaats…

 

 

Staanplaatsen en verhuur van accommodaties voor een onvergetelijke vakantie in de Verdon

Op slechts 20 minuten van het meer van Sainte-Croix nodigt ons hotel in de open lucht u uit om te verblijven in één van onze huuraccommodaties of op één van onze staanplaatsen. Zo kunt u genieten van de familiare en gezellige sfeer die we graag met onze vakantiegangers willen delen.