Camping met uitzicht op het Lac de Sainte-Croix in Verdon

3-sterren camping in Aiguines in de Gorges du Verdon

Aan de poorten van de Gorges du Verdon en hoog boven het meer van Sainte-Croix, biedt Camping de l’Aigle 3 sterren, op 2 minuten lopen van het dorp Aiguines, u de mogelijkheid om te verblijven of te eten in een magische omgeving.

Van zonsopgang tot zonsonderdag geniet u van een fantastisch panorama en een buitengewoon uitzicht op het Lac de Sainte Croix, wat deze plek onvergeetelijk en grandioos maakt.

Met uitzicht op het Plateau de Valensole en de Vallée de Moustiers, biedt Camping de l’Aigle u een verblijf in open lucht in de Gorges du Verdon, met uw ogen gericht op prachtige landschappen, in een warme en familiale sfeer.

Staanplaatsen & Verhuur voor een ongewone vakantie in Verdon

Op het “restanque” (terrasvormig) terrein heeft Camping de l’Aigle zijn staanplaatsen omgetoverd tot kleine bucolische plekjes. U kunt uw tent daar rustig opzetten, altijd met een adembenemend uitzicht op het Lac de Sainte Croix vanaf onze camping.

Voor degenen die meer comfort willen tijdens hun verblijf in de Gorges du Verdon, bieden wij veel bijzondere accommodaties: Pod, Roulotte, Cabanon tent, en zelfs “Bulle Cocooning” voor een onvergetelijke vakantie aan Lac de Sainte-Croix.

U kunt ook ontspannen in de nieuwe jacuzziruimte om te genieten van de zomerse warmte.