Welkom op de 3-sterrencamping Hautes Prairies in Luberon in Lourmarin

Welkom op Camping Les Hautes Prairies in Vaucluse (84)

Nieuwigheden :

  • Multi-piste waterglijbaan, open van 15 april tot 29 september
  • Nieuwe accommodatie voor 6 personen met jacuzzi
  • Nieuw sanitair met zelfreinigende wc’s
  • Jacuzzi in het waterpark

Hier bevindt u zich in één van de mooiste dorpjes van Frankrijk en op minder dan een uur van alle belangrijke Provençaalse plaatsen. (Avignon, L’Isle sur la Sorgue, Gordes, Bonnieux, Roussillon, Fontaine de Vaucluse, Le Belfroi d’Apt, Marseille, Aix-en-Provence, Cassis…) en natuurgebieden zoals de Gouffre de la Fontaine de Vaucluse, de Provençaalse Colorado de Rustrel, Les Ocres de Roussillon en Calavon.

Een groot verwarmd zwembad, een jacuzzi en een multi-piste waterglijbaan voor het plezier van iedereen!

Van 15 april tot 29 september kunt u zich ontspannen in een van de grootste verwarmde zwembaden van de regio van 300m² met zijn multi-piste glijbaan en uw kinderen zien spelen in het kleine zwembad. U kunt uw dorst te lessen op het terras met uitzicht op het waterpark of genieten van een van de typische gerechten in het restaurant.

Aqua gym, waterpolo, pétanque, een grote trampoline, DJ-avond zijn enkele activiteiten die van 02 juli tot 24 augustus 2019 op onze camping in Vaucluse worden aangeboden.

3 soorten accommodaties voor een geslaagde vakantie in Luberon

Het complex bestaat uit 160 staanplaatsen, 8 verschillende soorten vakantiewoningen en 4 hotelkamers. Het is aan u om de accommodatie te kiezen die bij u past, of u nu met z’n tweeën, met vrienden of met het gezin op vakantie gaat in Luberon in de Provence.

Het Regionaal Natuurpark van Luberon, een ontmoetingsplaats

Als een opmerkelijke natuurlijke site, heeft Luberon een uitzonderlijke biodiversiteit, of het nu gaat om geografie, architectuur of op het gebied van fauna en flora. De camping is gelegen in het hart van dit park en laat u genieten van alle activiteiten die de camping te bieden heeft. Het zijn namelijk wandelingen, fietstochten, klimmen, avonturenpark, ballonvaarten die op u wachten tijdens uw vakantie. Natuurlijk, als u op zoek bent naar meer ontdekking van het culturele erfgoed, aarzel dan niet om de huizen van Luberon te bezoeken, evenals alle dorpen en gehuchten die getuigen van de geschiedenis van Luberon!