Welkom op de 4-sterrencamping Hautes Prairies in Luberon in Lourmarin

Welkom op Camping Les Hautes Prairies in Vaucluse (84)

Camping Les Hautes Prairies, in het hart van het Regionale Natuurpark van de Luberon en op 800 meter van het centrum van Lourmarin, is één van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Hier bevindt u zich in één van de mooiste dorpjes van Frankrijk en op minder dan een uur van alle belangrijke Provençaalse plaatsen. (Avignon, L’Isle sur la Sorgue, Gordes, Bonnieux, Roussillon, Fontaine de Vaucluse, Le Beffroi d’Apt, Marseille, Aix-en-Provence, Cassis…) en natuurgebieden zoals de waterbron in Fontaine de Vaucluse, het Colorado van de Provence de in Rustrel, de okergroeven van Roussillon en de river de Calavon.

Een groot verwarmd zwembad, een jacuzzi en een multi-piste waterglijbaan voor het plezier van iedereen!

Van 11 april tot 27 september kunt u zich ontspannen in één van de grootste verwarmde zwembaden van de regio van 300m² met zijn multi-piste glijbaan en uw kinderen zien spelen in het kleine zwembad. U kunt uw dorst te lessen op het terras met uitzicht op het waterpark of genieten van één van de typische gerechten in het restaurant.

Aquagym, waterpolo, pétanque, een grote trampoline, DJ-avond zijn een greep uit de activiteiten die wij u van 6 juli tot 24 augustus aanbieden op onze camping in de Vaucluse.

3 soorten accommodaties voor een geslaagde vakantie in Luberon

Het complex bestaat uit 154 staanplaatsen, 8 verschillende soorten vakantiewoningen. Het is aan u om de accommodatie te kiezen die bij u past, of u nu met z’n tweeën, met vrienden of met het gezin op vakantie gaat naar de Luberon in de Provence.

Het Regionaal Natuurpark van Luberon, een ontmoetingsplaats

De Luberon, een bijzonder natuurgebied, heeft een uitzonderlijke biodiversiteit, of het nu gaat om geologie, architectuur of fauna en flora. De camping is gelegen in het hart van dit park, zodat u kunt genieten van alle activiteiten die dit natuurgebied u biedt.

Tijdens uw vakantie kunt u wandelen, fietsen, klimmen, ballonvaren of naar een klimpark gaan.

Wanneer u meer wil ontdekken van het culturele erfgoed, aarzel dan niet om de huizen in de Luberon te bezoeken, evenals alle dorpen en gehuchten die getuigen van de rijke geschiedenis van Luberon!